Over ons

Beste Bezoeker,

JeansXL is een herenmodemerk voor de modieuze man met een maatje meer.

Het bedrijf is in Nederland in 2004 opgericht en verkoopt zijn producten hoofdzakelijk aan winkeliers in West-Europa.

In Nederland zijn wij vertegenwoordigd bij de betere grote maten herenkleding speciaalzaken. JeansXL is met name gespecialiseerd in Denim broeken met mooie en aparte wassing met een zeer goede kwaliteit en pasvorm. Daarbij hebben wij ook modieuze T-shirts, broeken, jeans jackets, bermuda`s, shorts en riemen in onze collectie.

Wij komen verschillende malen per jaar met een nieuwe collectie op de markt. Ook hebben wij regelmatig nog producten van eerdere collecties over die wij niet meer kunnen aanbieden aan de winkeliers. Daarom zijn wij begonnen met onze webwinkel: JeansXL Outlet voor de particulier.

Op de website: www.jeansxl.com, vindt u onze huidige collectie, die te koop is bij de betere speciaalzaak. Op deze webshop kunt u terecht voor onze Outlet producten die u tegen een sterk gereduceerde prijs kunt kopen. De producten zijn meestal twee seizoenen oud.

Wij doen er alles aan om u zo goed en vertrouwelijk mogelijk te bedienen, door o.a. een goed kledingstuk voor een goede en eerlijke prijs aan te bieden met een prima service.

Wij doen wat wij U beloven.

D. van Dam

 

DvDam.jpg