Verzenden & retourneren

 


BEZORGEN

 

Als u voor 15:00 uur besteld, versturen wij nog dezelfde dag uw bestelling (let op, alleen op werkdagen). De bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende werkdag werkdagen bij u thuis of op het afhaalpunt (pakje gemak) afgeleverd (m.u.v. zaterdag en zondag).

Zodra wij uw bestelling versturen, ontvangt u per e-mail de track- en trace-code. Kijk op www.mijnpakket.nl. Vul de track- and trace-code in en volg uw pakket. Kunt u uw bestelling niet terugvinden? Bel ons dan via 06-24765396

PostNL bezorgt pakketten van maandag t/m zaterdag.

Pakje gemak;

Zodra uw pakket bij het gekozen afleverpunt is aangekomen, krijgt u een e-mail van PostNL. Vanaf dat moment kunt u uw pakket afhalen. Uw pakket blijft 14 dagen beschikbaar op het betreffende afhaalpuntpunt. Na 14 dagen wordt het pakket weer naar ons teruggestuurd.

 

Rembours

U betaalt het aankoopbedrag van uw bestelling contant bij het Kiala-punt plus € 4,95 voor de rembourskosten. Verzenden onder rembours is alleen mogelijk als u kiest voor de verzendmethode Kiala – Rembours.

 

Minimaal  Bestelbedrag

Het minimale bestelbedrag is € 25.

 

Bestelling annuleren

U kunt uw bestelling binnen 48 uur annuleren. Dit kan alleen als we uw bestelling nog niet hebben verstuurd. Neem contact op met onze klantenservice via 0031-6-24765396. We vragen naar het ordernummer. 

                                  

Verzend(kosten) en levertijden

  • Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 100,= met PostNL. = 1 a 2 werkdagen
  • Normale verzendkosten met PostNL € 3,95 = 1 a 2 werkdagen

 


Transportgarantie 

Alle zendingen worden door JeansXL verzekerd. Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos door JeansXL vervangen.

 


RETOURNEREN
 

Retourneren op eigen kosten.

Het retouradres is:


JeansXL

T.a.v.: Klantenservice 

De Run 4479

5503 LS VELDHOVEN

 


STICHTING WEBSHOP KEURMERK

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.