Verzenden & retourneren


BEZORGEN

  • Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 100,= met PostNL
  • Normale verzendkosten met PostNL € 3,95

 

Kiala

Als u voor 15:00 uur besteld, versturen wij nog dezelfde dag uw bestelling (let op, alleen op werkdagen). De bestelling wordt in de meeste gevallen binnen twee a drie werkdagen op het Kiala punt afgeleverd (m.u.v. zaterdag en zondag).

Zodra wij uw bestelling versturen, ontvangt u per e-mail de track- en trace-code. Kijk op www.kiala.nl. Vul de track- and trace-code in en volg uw pakket. Kunt u uw bestelling niet terugvinden? Bel ons dan via 06-24765396

Kiala bezorgt pakketten van maandag t/m vrijdag op de Kiala punten. Het is mogelijk om met deze verzendmethode uw pakket onder rembours te ontvangen .

Zodra uw pakket bij het gekozen afleverpunt is aangekomen, krijgt u een e-mail van Kiala. Vanaf dat moment kunt u uw pakket afhalen. Uw pakket blijft 14 dagen beschikbaar op het betreffende Kiala-punt. Na 14 dagen wordt het pakket weer naar ons teruggestuurd.

 

PostNL

Als u voor 15:00 uur besteld, versturen wij nog dezelfde dag uw bestelling (let op, alleen op werkdagen). De bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende werkdag werkdagen bij u thuis of op het afhaalpunt (pakje gemak) afgeleverd (m.u.v. zaterdag en zondag).

Zodra wij uw bestelling versturen, ontvangt u per e-mail de track- en trace-code. Kijk op www.mijnpakket.nl. Vul de track- and trace-code in en volg uw pakket. Kunt u uw bestelling niet terugvinden? Bel ons dan via 06-24765396

PostNL bezorgt pakketten van maandag t/m zaterdag.

Pakje gemak;

Zodra uw pakket bij het gekozen afleverpunt is aangekomen, krijgt u een e-mail van PostNL. Vanaf dat moment kunt u uw pakket afhalen. Uw pakket blijft 14 dagen beschikbaar op het betreffende afhaalpuntpunt. Na 14 dagen wordt het pakket weer naar ons teruggestuurd.

Gratis retourneren;

Wanneer u heeft gekozen als verzendmethode PostNL, krijgt u altijd een gratis Kiala retoursticker. Deze sticker kunt u plakken op uw retourzending en afgeven bij uw dichtstbijzijnde Kiala punt. Zie hieronder voor de Kiala punten in Nederland: https://www.kiala.nl/zoek-kialapunt

 

Rembours

U betaalt het aankoopbedrag van uw bestelling contant bij het Kiala-punt plus € 4,95 voor de rembourskosten. Verzenden onder rembours is alleen mogelijk als u kiest voor de verzendmethode Kiala – Rembours.

 

Minimaal  Bestelbedrag

Het minimale bestelbedrag is € 25.

 

Bestelling annuleren

U kunt uw bestelling binnen 48 uur annuleren. Dit kan alleen als we uw bestelling nog niet hebben verstuurd. Neem contact op met onze klantenservice via 0031-6-24765396. We vragen naar het ordernummer.

                                  

Verzend(kosten) en levertijden

  • Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 100,= met PostNL. = 1 a 2 werkdagen
  • Normale verzendkosten met PostNL € 3,95 = 1 a 2 werkdagen

 


Transportgarantie 

Alle zendingen worden door JeansXL verzekerd. Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos door Mister Big vervangen.

 


RETOURNEREN
 

Gratis Retourneren met Kiala

Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop of u wilt uw aankoop ruilen, dan kunt u uw aankoop binnen 14 dagen retourneren. Na ontvangst krijgt u dan uw aankoopbedrag terug of ruilen wij uw aankoop kosteloos om. 

Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen, gerekend vanaf de dag van bezorging. Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Dit geldt niet voor de goederen die inmiddels op de door JeansXL aangegeven wijze, ongebruikt, onbeschadigd, zijn teruggezonden.

Wanneer u een artikel wilt retourneren dan dient u het (indien mogelijk) in de originele verpakking te verzenden, en de instructies op het retourformulier te volgen.

Volgt u alstublieft de retourinstructies op van ons retourformulier die bij uw bestelling is gevoegd.

Bij het retourformulier vindt u ook een sticker met ons retouradres voor het gratis retourneren met kiala, die u op uw retourzending kunt plakken.

Wanneer u uw retourformulier en sticker kwijt bent geraakt, kunt u het hieronder downloaden: www.pdf.jeansxl.nl

 

Retourneren met PostNL

Wanneer u toch liever met PostNL of een andere vervoerder retourneert, zijn de retourkosten voor eigen rekening. Volgt u alstublieft de retourinstructies op ons retourformulier die bij uw bestelling is gevoegd. U bent aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Bewaar het afgiftebewijs dus goed. Het retouradres is:


JeansXL

T.a.v.: Klantenservice 

De Run 4479

5503 LS VELDHOVEN


STICHTING WEBSHOP KEURMERK

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.